Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Piatek Janusz Jaspero Krystyna Krychowska Michał Guzik Markoni1 Marek (6419 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
PJo napisał:
SENTIX napisał:
PaulaDeyna napisał:
Rowniez polecam Telenor Zero problemow, oplacalny abonament w ktorym przy komplett M dostajesz darmowe minuty i sms po calej Norwegii. zastanawiam sie wlasnie nad telenorem firma mi zwraca kase rocznie wiec zastanawiam sie nad abonamentem .......jak wyglada sytacja z sluchaniem radia w internecie bo lebara naprzyklad traci zaraz zasieg poza wiekszymi miastami

Nikt nie ma lepszego zasięgu niz telenor

aha
a mycall, to na czyich łączach pracuje?

a myslisz ze telenor wydzierzawil mycallowi pelna przepustowosc? watpie, sadzac po jakosci ich uslug, ktore sa, krotko mowiac gowniane.

Rozlaczanie rozmow, bardzo slaby internet, czeste problemy z dodzwonieniem sie do abonentow mycall i odwrotnie...problemy z roamingiem, i to nie dotyczy tylko Polski....

pozatym mycall wali w wuja z klientami, nie przychodza poczta rachunki na czas a pozniej z automatu naliczaja kary za spoznienie, jakiekolwiek reklamacje sa olewane. Problemy z dostarczaniem mmsow i duzo duzo wiecej.

Nie mowie ze telenor jest cacy i wogole, ale jak narazie jestem zadowolony z ich uslug. Korzystalem z uslug innych operatorow, jednak wrocilem do telenor i jestem zadowolony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
..internetu nie uzywam, czasem wysle sms-a, telefon jak nazwa brzmi słuzy do dzwonienia a nie robienia zdjec czy siedzenia w necie. Mi chodzi żeby ceny rozmów do wszystkich operatorów w norge były niskie. Nie że jak w mycall po jakiejs 30 dniowej karencji zmieniają Ci taryfe z norden na basic i nagle sie konto szybko wyzerowyje. Wqurwili mnie tym że jak miałem jedną rozmowe z mycall do mycall z 250 min venerem, rozmowa była 35 min a tu 55 koron Ci schodzi z konta. chyba cos nie tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:

a myslisz ze telenor wydzierzawil mycallowi pelna przepustowosc? watpie, sadzac po jakosci ich uslug, ktore sa, krotko mowiac gowniane.

Rozlaczanie rozmow, bardzo slaby internet, czeste problemy z dodzwonieniem sie do abonentow mycall i odwrotnie...problemy z roamingiem, i to nie dotyczy tylko Polski....

pozatym mycall wali w wuja z klientami, nie przychodza poczta rachunki na czas a pozniej z automatu naliczaja kary za spoznienie, jakiekolwiek reklamacje sa olewane. Problemy z dostarczaniem mmsow i duzo duzo wiecej.

Królestwo to teren górzysty
i o metr w bok komórka może nie odbierać
w smartfonie wyświetla się moc sygnału internetowego, a nawet można go zmierzyć
nie sądzę, aby opłacało się telenorowi zakładanie blokad
a jadąc samochodem mam internet włączony w miejscu co inni trzymają GPS i widzę jak co chwila się zmienia z 4G na 3G, albo E, albo całkiem zanika
ale to wina gór, a nie prowajdera
telenora kopłem w zad, jak mi zmieniał warunki w trakcie trwania umowy
i nie spojrzę tam więcej
rachunki w mycall płacę przez internet i papierów nie muszę zbierać, czy na postmajstra czekać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Maria Grzedowicz
(Bambina)
Wiking
Polecam Chess, po Norwegii w zależności, za ile się doładuje, jest bardzo tanio.
Doładowując co miesiąc za 100 - 0.49 kr za min, doładowujac za 200 - 0.29 kr za min.
Do Chess jest za darmo.

Rozdają karty sim za darmoszke w centrum - kolo MyCall i na Brugata, pracuja polacy w Chess, pytajcie, a przemówią po polskiemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok